Doelstelling

Paardenpension Buitenkans wil een paard de vrijheid geven om 24/7 echt paard te zijn. Hier kan een paard onder andere ten alle tijden kiezen of hij buiten of binnen wilt staan, er zijn dan ook geen staldeuren aanwezig die dicht kunnen. Aangezien paarden kuddedieren zijn, moedigen wij aan dat alle paarden onderling sociaal contact hebben. U kunt kiezen tussen groepshuisvesting of een individuele uitloopstal.
 

Naast deze luxe voor het paard bieden wij ook luxe voor de ruiter om zijn favoriete hobby/passie te kunnen beoefenen. Er is onder andere een verlichte eb en vloed bak van 25x50m, verlichte een eb en vloed longeerbak, een warme zitplaats met uitzicht over de paarden, extra grote zadelkasten, en binnen poets/wasplaatsen.

 

 

Inspiratie
 

Paardenpension Buitenkans is geïnspireerd door verschillende type paardenhouderijen. Er zijn aspecten terug te vinden van de bekende paddock paradise van Jamie Jackson maar ook van de populaire Duitse vorm van paarden houden, het Hit-actief systeem. Ook meerdere aspecten van de traditionele paardenhouderijen zijn hier terug te vinden waaronder de topkwaliteit bodem in zowel de rij als longeerbak.